Τέθηκαν σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλία της Αίγινας. Κλειστή για όλα τα οχήματα 21:00 έως 00:30.


Από την Δευτέρα τέθηκαν σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλία της Αίγινας, λόγω της θερινής περιόδου. Η παραλία της Αίγινας, θα παραμένει κλειστή για όλα τα οχήματα 21:00 έως 00:30, καθημερινά, ενώ το βράδυ της Κυριακής η ώρα έναρξης του μέτρου θα εξαρτάται από την ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου από το λιμάνι της Αίγινας. Χθες ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και σε συνδιασμό με την μεγάλη προσέλευση κατοίκων και παραθεριστών του νησιού για το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, παρατηρήθηκαν και πάλι τα γνωστά προβλήματα την περιοχή από την πλευρά της εισόδου του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου, όπου κατά διαστήματα παρατηρήθηκε δυσκολία στην κυκλοφορία λόγω των πολλών παρκαρισμένων οχημάτων, ενώ για τον ίδιο λόγο ήταν αδύνατη η κυκλοφορία των πεζών πάνω στο πεζοδρόμιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο μοναδικό σημείο που υπάρχει πεζοδρόμιο, δίπλα στην είσοδο του parking ένα μεγάλο τζιπ είχε φροντίσει να παρκάρει επιδεικτικά πάνω σε αυτό, θέτοντας σε κίνδυνο τους πεζούς που ανέβαιναν από την ανηφόρα του 1ου Δημοτικού, συχνά μητέρες με καρότσια.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην κλείνουν την είσοδο στην οδό Αιακού προς τη παραλία, σταθμεύοντας στο σημείο του stop, καθώς με αυτόν τον τρόπο είναι αδύνατη η διέλευση των οχημάτων ασφαλείας, όπως ασθενοφόρων και πυροσβεστικής, ενώ αντίστοιχο ισχύει και για την οδό Ιουλίας Κάτσα, καθώς και στα γύρω στενά του κέντρου. Σε κάθε περίπτωση, οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ειδικά το βράδυ του Σαββάτου το εμπορικό κέντρο το νησιού και οι γύρω δρόμοι επιβαρύνονται σε υψηλό βαθμό. Είναι είναι προτιμότερο τα οχήματα να σταθμεύουν μακριά από τους στενούς δρόμους του κέντρου και να ακολουθεί ένα ολιγόλεπτο περπάτημα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png