Επικίνδυνη κακοτεχνία στην Κυψέλη. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν οι οδηγοί.


Σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Κυψέλης στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου στο ύψος της οδού Ευαγγελιστρίας, μία κακοτεχνία δημιουργεί συνθήκες για τροχαίο ατύχημα. Πρόκειται για μία τομή που καλύφθηκε με πίσσα η οποία όμως έφυγε από τη θέση της. Το αποτέλεσμα είναι ένα επικίνδυνο εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Με το Aegina Portal επικοινώνησε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης κύριος Κώστας Λορέντζος ο οποίος είπε ότι λόγω της κακοτεχνίας ξεκόλλησε η πίσσα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν όσοι περνούν από το σημείο, ειδικά τα μηχανάκια. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, καθώς μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει τοποθετηθεί κάποια πινακίδα ή ένα αντανακλαστικό που να προειδοποιεί τους οδηγούς ώστε να μην έχουν κάποιο ατύχημα.

Για την ιστορία η τομή αφορά το γνωστό έργο του ΟΤΕ. Η τάφρος έμεινε ανοιχτή για πολλές ημέρες δημιουργώντας την εύλογη αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής και των διερχομένων. Στη συνέχεια κλείστηκε με πίσσα. Σε ένα μέρος της τομής, που συνδέεται με την κλειστή πια τάφρο, η πίσσα έφυγε με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι οδηγοί. Οι κάτοικοι της Κυψέλης είναι αγανακτισμένοι και φοβούνται ότι παρόμοιες καταστάσεις μπορεί να συμβούν και σε άλλα σημεία της περιοχής τους.

Αναλυτικότερη ενημέρωση θα έχουμε αύριο από τον κύριο Κώστα Λορέντζο.