Αλλάζει όψη το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες.


Με γοργούς ρυθμούς και προγραμματισμένες ενέργειες ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, που σταδιακά αναβαθμίζει τις δυνατότητες του, τόσο λειτουργικά, όσο και σε επίπεδο εμφάνισης. Όλα πρέπει να είναι έτοιμα μέχρι τις 22 Αυγούστου όποτε και ο Σαρωνικός υποδέχεται στην έδρα του την ομάδα του Θερμαϊκού για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Σήμερα το απόγευμα κατέφθασαν στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου και οι καινούργιοι πάγκοι δώδεκα θέσεων, που θα φιλοξενούν προπονητές και παίκτες, ενώ μαζί με αυτούς θα τοποθετηθεί και ένας ακόμη πάγκος 6 θέσεων για τον παρατηρητή του αγώνα, το γιατρό κτλ. Οι παλιοί πάγκοι έχουν φύγει ήδη από τη θέση τους και η τοποθέτηση των καινούργιων θα γίνει άμεσα. Μέσα στη σημερινή παραλαβή και οι αναγκαία φυσούνα, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος πιθανών να διαμορφωθεί και με ειδικό plexiglass. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η παραλαβή και η τοποθέτηση των δημοσιογραφικών θεωρείων.

Παρόν σήμερα στο γήπεδο ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Νίκος Κάτσας και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Σαρωνικός κύριος Σωτήρης Μπήτρος, έκαναν τους τελευταίους ελέγχους πριν την τοποθέτηση. Το κόστος τους μαζί με τα δημοσιογραφικά θεωρεία ανέρχεται στα 20.000 ευρώ και καλύπτεται από τον προϋπολογισμό του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png