Θρασύτατες διαρρήξεις σε δύο καταστήματα των Super Markets Κρητικός. Έφεραν όπλο οι δράστες.


Ένα νέο κρούσμα θρασύτατων διαρρήξεων, αυτή τη φορά με στόχο δύο καταστήματα της αλυσίδας Super Markets Κρητικός, συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Αίγινας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, άγνωστοι διέρρηξαν δύο καταστήματα της γνωστής αλυσίδας, καταφέροντας να διαρρήξουν το κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Γυμναστηρίου, πίσω από το Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας και το νέο κατάστημα της εταιρίας που βρίσκεται στην Κυψέλη στην περιοχή "Πολλές Ελιές". Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Aegina Portal θέλουν τους διαρρήκτες να έδρασαν ανενόχλητοι, αφού πρώτα έκοψαν τα καλώδια του τηλεφώνου, αχρηστεύοντας τον συναγερμό που ήταν πλέον αδύνατο να στείλει σήμα. Οι δράστες έδρασαν πανομοιότυπα και στα δύο καταστήματα, καθώς αφού αχρήστευσαν τους συναγερμούς κατευθύνθηκαν προς τους χώρους φύλαξης των εισπράξεων, οι οποίοι βρίσκονται μέσα σε χρηματοκιβώτια.

Νεότερες πληροφορίες, επίσης επιβεβαιωμένες, θέλουν περίοικους των καταστημάτων να έχουν δει τους δράστες οι οποίοι σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες είναι αλλοδαποί. Το στοιχεία που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτές τις "δίδυμες διαρρήξεις", είναι ότι ένας εκ των δραστών κρατούσε όπλο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι δράστες λειτούργησαν επαγγελματικά, έχοντας μελετήσει την κάθε τους κίνηση. Θα πρέπει να σημειώσουμε μάλιστα ότι έδρασαν βάση σχεδίου, αφού γνώριζαν που είναι τα χρηματοκιβώτια και στις δύο περιπτώσεις.

Η λεία των διαρρηκτών από τις διαρρήξεις που διέπραξαν, όπως όλα δείχνουν σημειώθηκαν γύρω στις 02:30 ξημερώματα Κυριακής, ξεπερνά τις 80.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Σήμανσης, ύστερα από έρευνα που έκαναν στους χώρους βρήκαν στοιχεία, ενώ περισσότερα θα είναι σε θέση να γνωρίζει η εταιρία των Super Markets Κρητικός, αύριο Δευτέρα μετά από έρευνα που θα γίνει στο τηλεφωνικό κέντρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png