Οι προθέσεις της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων για το ΕΚΠΑΖ.


Με το θέμα του ΕΚΠΑΖ να βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά και την κοινή επιστολή 11 περιβαλλοντικών οργανώσεων, προς το υπουργείο Περιβάλλοντος και τον υπουργό κύριο Σωκράτη Φάμελλο, στην πρωινή επικοινωνία του ραδιοφώνου του Aegina Portal με τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Παναγιώτη Χατζηπέρο στην ερώτηση για το "τι μέλλει γενεσθαι" από την πλευρά της Περιφέρειας ο κύριος Χατζηπέρος είπε: "Σχετικά με το ΕΚΠΑΖ και μετά από τις δικαστικές διαμάχες, που υπήρχαν μεταξύ των μελών του ΕΚΠΑΖ και τις αποφάσεις τις οποίες υπάρχουν, πλέον το ΕΚΠΑΖ μπαίνει σε μία άλλη τροχιά. Τα ζώα τα οποία χρίζουν άμεσης περίθαλψης θα πάνε να περιθαλπτούν. Εμείς έχουμε προβλέψει στον προϋπολογισμό πάνω από 850.000 ευρώ για να ξαναφτιάξουμε πάλι τα κλουβιά, αλλά και τις υποδομές οι οποίες έχουν καταρρεύσει και παράλληλα θα υπάρξει καινούργιο καταστατικό στο οποίο θα συμμετέχουν όλοι. Με το θέμα αυτό ασχολείται και το υπουργείο Περιβάλλοντος, το γραφείο του κυρίου Φάμελλου συγκεκριμένα και ελπίζω ότι σύντομα το ΕΚΠΑΖ θα είναι ένα άλλο ΕΚΠΑΖ. Θα είναι τελείως ανακαινισμένο και θα μπορεί να φιλοξενήσει τα ζώα, αλλά παράλληλα και να γίνει και επισκέψιμο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο.







Φροντίζουμε τώρα, μέσω του Leader το οποίο είναι ανοιχτό μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, να φτιάξουμε το παρασκευαστήριο των τροφών, καθώς και τον βιολογικό καθαρισμό, ούτως ώστε να έχουμε μια υγιεινή λειτουργία του ΕΚΠΑΖ το οποίο θα γίνει κάποια στιγμή στολίδι για την Αίγινα και πόλος έλξης επισκεπτών".

Σε ερώτηση εάν υπάρχει έκθεση από την υγειονομική υπηρεσία της Περιφέρειας που επισκέφθηκε προ ημερών το ΕΚΠΑΖ, είπε: "Εγώ το έχω στείλει. Η κατάσταση είναι άθλια, είναι τραγική, αλλά σύμφωνα με αυτά που μου είπε ο κ. Μπήτρος καθαρίζουν και θα πάνε τα φορτηγά να πάρουν τα ακάθαρτα για να τα μεταφέρουν στη Φυλή".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png