Η Γαλάζια Σημαία κυματίζει από χθες στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας.


Αναρτήθηκε στον ιστό της η Γαλάζια Σημαία στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Η καλή αυτή εξέλιξη έρχεται ως αποτέλεσμα της συνεργασία πολλών ανθρώπων που εργάστηκαν και εργάζονται, προκειμένου η περιοχή να απολαμβάνει αυτή την πολύ σημαντική διάκριση. Ο Μανώλης Λεούσης, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για αυτό το σημαντικό θέμα. "Δεν πανηγυρίζουμε", είπε ο Μανώλης Λεούσης, εξηγώντας ότι το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο, απαιτητικό και απαιτεί και τη συνεργασία όλων των επαγγελματιών της περιοχής. Ο κόσμος είναι χαρούμενος για αυτό το γεγονός, δυστυχώς όμως, όπως εξήγησε, φαίνεται ότι κάποιοι από τους επαγγελματίες δεν ενδιαφέρονται. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, για τα οποία έχουν φροντίσει, είναι σαφώς η παρουσία του ναυαγοσώστη. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μανώλη Λεούση.







Ο κύριος Μανώλης Λεούσης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής κύριο Γιώργο Μούρτζη, την κυρία Σοφία Χατζίνα επόπτρια δημόσιας υγείας, τον κύριο Γιώργο Σκαλτσιώτη, πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, τον αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό, τον αντιπρόεδρο της Κοινότητας κύριο Κώστα Μάντζιο, την Οικονομική Επιτροπή, την διοίκηση του δήμου και το Δημοτικό Συμβούλιο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png