Συγκίνηση και αναμνήσεις στα "Χορο-μαζέματα" του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.


Μία βραδιά γεμάτη από ευχάριστες αναμνήσεις και χορό, ήταν η χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας για να τιμήσει τα 32 χρόνια από την δημιουργία και τις πρώτες στιγμές του χορευτικού τμήματος. Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή και χαιρέτησε ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, που συνεχάρη τον σύλλογο για την προσφορά του. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε η πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Δήμητρα Στεργίου, αλλά και άλλα παλαιά μέλη του. Επίσης, χορευτικά παρουσίασαν τα παλαιότερα μέλη του συλλόγου και δόθηκαν αναμνηστικά.

Η εκδήλωση έγινε στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας και όλοι είχαν να θυμηθούν και να πουν μια καλή κουβέντα για την προσφορά του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού. Ιδιαίτερη αξία έχουν τα όσα είπαν κατά τις ομιλίες τους τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, που σκιαγραφούν τις συνθήκες της εποχής και των πρώτων προσπαθειών του χορευτικού τμήματος. Η Αίγινα απέκτησε χορευτικά χάρη στην αγάπη και στην προσήλωση εκείνων των μελών του συλλόγου και βέβαια εκείνων που ακολούθησαν. Σήμερα όλοι μπορούν να δουν την εξέλιξη που είχε αυτή τη πρωτοβουλία τρεις δεκαετίες πριν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png