Ολοκληρώνεται το έργο στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, το Σαββατοκύριακο ανοίγει ο δρόμος στην εκβολή της Σκοτεινής.


Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος. Ο κύριος Χατζηπέρος επισκέφθηκε έργα που εκτελούνται αυτή τη στιγμή στην Αίγινα και έχουν ολοκληρωθεί ή πρόκειται να ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα. Δύο από αυτά είναι το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας και το έργο στην εκβολή της Σκοτεινής. Το πρώτο έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της παράτασης και να ανοίξει για τους κατοίκους του νησιού στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ το δεύτερο κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου. Ο κύριος Χατζηπέρος επισκέφθηκε, επίσης, τμήματα του έργου οδοποιίας που εκτελέστηκε το τελευταίο διάστημα στην Αίγινα, ενώ νωρίτερα επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου συνομίλησε με το ιατρικό και το διοικητικό προσωπικό, ενώ παρέδωσε και ποσότητα αναλωσίμων που διέθεσε το κοινωνικό φαρμακείο της Σαλαμίνας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο γήπεδο, δηλώσεις στο Aegina Portal έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης και ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός. Τόσο ο κύριος Χατζηπέρος, όσο και ο κύριος Δημήτρης Μούρτζης αναφέρθηκαν στους αργούς ρυθμούς που κινήθηκε η εκτέλεση αυτών των έργων του γηπέδου και της Σκοτεινής. Ο κύριος Δημήτρης Μούρτζης αναφορικά με το έργο του αγωγού, είπε ότι κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου θα υπάρξει συνεδρίαση με την παρουσία της κυρίας Ρένας Δούρου και του κυρίου Παναγιώτη Χατζηπέρου, αλλά και του κυρίου Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ιδιοκτήτη της τεχνικής εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο, κάτι που άλλωστε έχει ζητήσει 2-3 φορές και ο επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης κύριος Νεκτάριος Λεούσης. Και οι δύο ευχαρίστησαν τον κύριο Μαρμαρινό για τις προσπάθειες του και τέλος εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων από τις πυρκαγιές της Αττικής.

Ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός είπε ότι έχουν απομείνει λίγα μέτρα για να ολοκληρωθεί το ταρτάν του γηπέδου, ενώ στη συνέχεια θα βαφτεί και θα γίνουν οι διαγραμμίσεις. Οι κάτοικοι του νησιού θα μπορούν να τον χρησιμοποιούν από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ ακριβώς αυτή η περίοδος και μετά έχει μπει στο προγραμματισμό του ΔΑΟΑ, ώστε να υπάρξει η σωστή χρήση του γηπέδου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png