Θραύση ιστίου Τ/Ρ-Ε/Π σκάφους κοντά στον κάβο του Αγίου Αντωνίου.

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, για θραύση ιστίου του Τ/Ρ-Ε/Π “ΚΟΡΑΛΙ” Ν.Π. 7591, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο πλησίον κάβου “ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ” ν.Αίγινας, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.
 Άμεσα στο σημείο, μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Κ/Δ “ΜΑΛΤΕΖΟΣ 1-ΡΕΣΚΟΥΕ” Τ.Α. 203, το οποίο ρυμούλκησε το “ΚΟΡΑΛΙ” στον λιμένα Αίγινας, όπου προσδέθηκε με ασφάλεια, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση.
 Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, καθώς κατά τον έλεγχο των εγγράφων του σκάφους διαπιστώθηκε η ναύλωση του, χωρίς θεώρηση από τη Λιμενική Αρχή, κατά παράβαση των διατάξεων του Ν.4256/2014.

Με πληροφορίες από το γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png