Συγκέντρωση κλαδεμάτων στην παραλία του Μαραθώνα. Ανεξέλεγκτη η απόθεσή τους σε όλη την περιοχή.


Ξεκίνησε πέρυσι τον Νοέμβριο και σιγά - σιγά εξελίχθηκε σε ένα πρόβλημα για την όμορφη παραλία του Μαραθώνα. Κάποιοι χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη τοποθεσία προκειμένου να πετούν ξερά κλαδέματα. Η κατάσταση παγιώθηκε το τελευταίο διάστημα και σταδιακά άρχισαν να πετιούνται παλιά έπιπλα και τσάντες με σκουπίδια.

Αυτό που φοβούνται οι περίοικοι, είναι ότι δίπλα ακριβώς βρίσκεται ένας χώρος ο οποίος χρησιμοποιείται ως parking για αυτοκίνητα και κανένας δεν θέλει να σκέφτεται μια πιθανή φωτιά στα κλαδέματα με τα αυτοκίνητα σε απόσταση λίγων μέτρων.

Παρόμοια συγκέντρωση κλαδεμάτων υπάρχει και στην αρχή της Α' παραλίας, ενώ γενικά η απόθεση κλαδεμάτων στον Μαραθώνα είναι τόσο μεγάλη, που δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι σχεδόν όλα τα σπίτια έχουν μεγάλα κτήματα ή κήπο και τα κλαδέματα μπορούν να είναι διαχειρίσιμα. Σήμερα το πρωί πετάχθηκαν κομμένα μεγάλα κλαδιά δίπλα σε κάδους απορριμάτων μπροστά από τον ενοριακό ναό. Πρόκειται για πρακτικές που δεν έχουν καμία λογική, καθώς δημιουργούν προβλήματα στο σύνολο των κατοίκων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png