Σήμερα Σάββατο στις 7 το απόγευμα, θα ανοίξει η παιδική χαρά στο "Ακρογιάλι".


Η παιδική χαρά που βρίσκεται στην περιοχή "Ακρογιάλι" έκλεισε για το κοινό την Τετάρτη 8 Αυγούστου καθώς ξεκίνησαν εκεί οι εργασίες ανακαίνισης του χώρου και των παιχνιδιών. Η παιδική χαρά ανοίγει και πάλι σήμερα Σάββατο στις 7 το απόγευμα. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριο Γιώργο Σκαλτσιώτη είπε ότι έχουν αλλάξει όλα τα παιχνίδια της παιδικής χαράς, εκτός από δύο που έχουν επανατοποθετηθεί, ενώ έχει αλλάξει και η περίφραξη του χώρου. Η ολοκλήρωση των εργασιών στην παιδική χαρά αναμένεται σύντομα, καθώς δεν έχει τελειώσει ακόμη ο περιβάλλοντας χώρος.


Η παιδική χαρά στην περιοχή "Ακρογιάλι" είναι η μοναδική παιδική χαρά του δήμου που λειτουργεί στο νησί και ανήκει στην περιοχή ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.  Το υλικό που συνοδεύει τη δημοσίευση είναι από την Πέμπτη οπότε και οι εργασίες βρίσκονταν σε εξέλιξη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png