Πέταξαν μπάζα σε κεντρικό σημείο του δρόμου Αγίου Νεκταρίου - Μεσαγρού. Είναι ενέργεια για να πληγεί η τουριστική εικόνα της Αίγινας, λέει ο κ. Μανώλης Λεούσης.


Σε ενέργεια που σκοπό έχει να πλήξει την εικόνα της Αίγινας, μεσούσης της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, απέδωσε την απόθεση μπάζων σε κοινή θέα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριος Μανώλης Λεούσης. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, είπε ότι στην δεξιά πλευρά του δρόμου, στην περιοχή Μπαρού, με κατεύθυνση από Αίγινα προς Αγία Μαρίνα, εντόπισε  το πρωί δύο ξύλινες παλέτες και μπλε σακούλες που περιείχαν μπάζα. Μάλιστα, κάποια από αυτά βρίσκονταν εντός του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να τίθεται ζήτημα για την δημόσια ασφάλεια, καθώς από το σημείο διέρχονται αυτή την περίοδο καθημερινά εκατοντάδες οχήματα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μανώλη Λεούση.







Μετά την αρχική έκπληξη μετακίνησε τις σακούλες που βρίσκονταν πάνω στο οδόστρωμα, ώστε να μην κινδυνεύσει κάποιος και ειδοποίηση την δημοτική αρχή και τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας. Ο κ. Λεούσης εκτιμά ότι οι σακούλες έπεσαν εκεί τα ξημερώματα, πιθανών από κάποιο ανατρεπόμενο όχημα. Πιστεύει, επίσης, ότι θα υπάρξουν και άλλες παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον και δικαιολογεί αυτή του την τοποθέτηση, λέγοντας ότι δεν πετάχθηκαν σε κάποιο δάσος, αλλά σε ένα κεντρικό σημείο του δρόμου προκειμένου να υπάρξει αρνητικό αντίκτυπο στην τουριστική εικόνα της Αίγινας.

"Νομίζω ότι ήταν προμελετημένη κίνηση. Ήταν έτοιμος αυτός να τα ρίξει εκεί 16 Αυγούστου, που έχει τόσο μεγάλη κίνηση. Νομίζω ότι όποιος κι αν το έκανε είναι εγκληματική ενέργεια γιατί έχουμε θρηνήσει στο παρελθόν θύματα από τέτοια περιστατικά. Πέφτει ο άλλος με το μηχανάκι του, χτυπάει το κεφάλι του και μένει στον τόπο. Τι να πω;" είπε ο κ. Μανώλης Λεούσης που ζήτησε από όποιον είδε κάτι να ενημερώσει την αστυνομία.

Τέλος, για ένα άλλο θέμα, ο κ. Μανώλης Λεούσης ενημέρωσε τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού, ότι εδώ και δύο εβδομάδες ο ένας από τους δύο φορητούς απινιδωτές που βρίσκονται στην περιοχή, είναι στη διάθεση του ναυαγοσώστη της πλαζ της Αγίας Μαρίνας, που εκπαιδεύτηκε στη λειτουργία του με φροντίδα της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού, της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας και της ναυαγοσωστικής σχολής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png