Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων από το Ίδρυμα Τράπεζα Τροφίμων και τον Σύλλογο Αίγινα Εθελοντής.


Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων από το Ίδρυμα Τράπεζα Τροφίμων στην Αίγινα και τον Σύλλογο Αίγινα Εθελοντής. Πιο συγκεκριμένα στα supermarkets Κρητικός στην περιοχή του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας και στην περιοχή Πολλές Ελιές, αλλά και στο κατάστημα Express της Κυψέλης και στο οπωροπωλείο Δ. Λαμπαδάριος (Ντελούκας) στο κέντρο της Αίγινας, οι κάτοικοι και οι παραθεριστές του νησιού, έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν τις 160 οικογένειες που έχουν ανάγκη, αφήνοντας μία τσάντα με τρόφιμα μακράς διαρκείας στα καλάθια που υπάρχουν εκεί.

Το ωράριο της δράσης ακολουθεί το ωράριο της λειτουργίας των καταστημάτων. Έτσι, μετά την ανάπαυλα του μεσημεριού οι εθελοντές του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής" θα βρίσκονται και πάλι στα καταστήματα προκειμένου να συγκεντρώσουν τρόφιμα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπαίνοντας στο κατάστημα, οι εθελοντές θα σας δώσουν μία τσάντα με το λογότυπο του Ιδρύματος της Τράπεζας Τροφίμων, καθώς και ένα ενημερωτικό έντυπο για τη δράση. Αφού ολοκληρώσετε τα ψώνια σας, αφήνετε την τσάντα σε ένα από τα καλάθια που υπάρχουν στην είσοδο. Μπορείτε να βάλετε ότι τρόφιμο μακράς διαρκείας επιθυμείτε. Όπως λένε οι άνθρωποι του συλλόγου όλα έχουν αξία και θα βοηθήσουν τις 160 οικογένειες που υποστηρίζει όλο το χρόνο ο σύλλογος. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι με αυτή τη δράση που γίνεται για πέμπτη χρονιά, ο σύλλογος συγκεντρώνει τέτοια ποσότητα τροφίμων, που καλύπτουν ένα μεγάλο ποσοστό των αναγκών του σε τρόφιμα για όλη τη χρονιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png