Εκδήλωση για την απονομή διπλωμάτων στους επιτυχόντες, από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και ΔΒΜ Παυλινέρη Στέλλα.


Μια ξεχωριστή βραδιά για τους επιτυχόντες μαθητές του, διοργάνωσε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης της κυρίας Στέλλας Παυλινέρη στον κινηματογράφο "Άνεσις". Η κυρία Παυλινέρη προλογίζοντας την εκδήλωση συνεχάρη τους μαθητές και τους γονείς τους για τις επιτυχίες τους καθώς όπως σημείωσε, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών σημείωσε φέτος 100% επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας αγγλικών και γαλλικών.

Πιο συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν 113 αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στους γονείς το Κέντρο έχει συνεργασία με το Addvantage Member του British Council, είναι επίσημο κέντρο προετοιμασίας εξετάσεων Cambridge English, επίσημο εξεταστικό κέντρο της Language Cert στην Αίγινα, ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρου Ξένων Γλωσσών και επίσημος συνεργαζόμενος φορέας για την Αίγινα με το Γαλλικό Ινστιτούτο.

Μετά την ενημέρωση ακολούθησε η βράβευση των μαθητών της χρονιάς "Students of the year" και προβολή παιδικής ταινίας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png