Τραγικό περιστατικό στη Σουβάλα. Πνίγηκε ο πατέρας του Μητροπολίτη Δημητριάδος.


Νεκρός ανασύρθηκε ο ηλικίας 79 ετών πρωτοπρεσβύτερος Μαρίνος Γεωργακόπουλος, πατέρας του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου από τη περιοχή Λουτρών της Σουβάλας τις βραδυνές ώρες της Τρίτης που μας πέρασε. Ο άτυχος ιερωμένος είχε πάει το απόγευμα της ίδιας μέρας για να κολυμπήσει από την παραλία της περιοχής. Το γεγονός ότι άργησε να επιστρέψει έκανε την αδελφή του να ανησυχήσει και να ειδοποιήσει τη Λιμενική Αρχή της Αίγινας. Οι άνδρες του Λιμεναρχείου της Αίγινας μετά από έρευνα στην περιοχή εντόπισαν τον ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο ιερέας μεταφέρθηκε χωρίς αναίσθητος στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Η Λιμενική Αρχή της Αίγινας διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό. Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κύριος Ιγνάτιος ενημερώθηκε για το συμβάν στο εξωτερικό και επέστρεψε εσπευσμένα στον Πειραιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png