Από τα υπόλοιπα της οδοποιίας θα ασφαλτοστρωθούν τμήματα της Πηλέως, της Καποδιστρίου και η εκβολή της Σκοτεινής.


Καθώς όσοι χρησιμοποιούν τον παραλιακό Αίγινας - Πέρδικας βρίσκονται σε αναμονή για την ολοκλήρωση, επιτέλους, του έργου της εκβολής του ρέματος της Σκοτεινής, στο οποίο έχει απομείνει η ασφαλτόστρωση και η διάνοιξη τμήματος της εκβολής, έγινε γνωστό ότι τελικά η ασφαλτόστρωση θα γίνει από την εταιρία που υλοποίησε το τελευταίο έργο της οδοποιίας στην Αίγινα. Μαζί με την Σκοτεινή θα ασφαλτοστρωθούν δύο ακόμη τμήματα του κέντρου με σημαντικά προβλήματα, ένα στην Πυλέως και ένα δεύτερο στην Κυβερνείου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Πιο συγκεκριμένα, μετά την επιμέτρηση του έργου "Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας νήσου Αίγινας", βρέθηκε ότι απομένουν 1.500 τετραγωνικά, από αυτά θα ασφαλτοστρωθούν τα παραπάνω τμήματα των δρόμων του κέντρο και του έργου της Σκοτεινής.

Σε σχετική ερώτηση προς τον δήμαρχο κύριο Δημήτρη Μούρτζη είπε ανάμεσα σε άλλα ότι: "Αυτό το έργο ήταν εξαρχής λάθος έτσι όπως έγινε. Δεν έγινε η μελέτη η σωστή που έπρεπε να γίνει και γι' αυτό υπήρχε η καθυστέρηση και η ταλαιπωρία πρώτα των συμπολιτών μας και μετά των επισκεπτών. Αυτό το έργο φτάνει στο τέλος μετά από πολύ μεγάλες πιέσεις και πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα, επειδή θα έρθει ο κατασκευαστής για την ολοκλήρωση της οδοποιίας, έχει μείνει μετά την επιμέτρηση που κάναμε ένα κομμάτι γύρω στα 1.500 τετραγωνικά, για τα οποία η εντολή που έχω δώσει, είναι επισκευαστούν ένα τμήμα στην Πηλέως, και ένα τμήμα της Κυβερνείου και πιστεύω ότι αυτά τα 1.500 τετραγωνικά μαζί με την αποκατάσταση του γεφυριού που θα γίνει ταυτόχρονα, αυτό περιμένουν να έρθει στην Αίγινα το υλικό για να γίνει και αυτό, πιστεύω ότι η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας και των επισκεπτών θα τελειώσει".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png