100 Ολλανδοί bloggers σε 100 ελληνικούς προορισμούς. Προβολή της Αίγινας μέσω του ΕΟΤ.


Την έγκριση υλοποίησης ενός ακόμη press trip, αποφάσισε η Υπηρεσία Εξωτερικού ΕΟΤ Κάτω Χωρών. Ο ΕΟΤ σε αυτό το προωθητικό πρόγραμμα καλύπτει τα έξοδα σε ιδιοκτήτες μεγάλων ιστοσελίδων προκειμένου να επισκεφθούν την χώρα μας. Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά την Αίγινα, την οποία θα επισκεφθεί Ολλανδή blogger, που διαθέτει ταξιδιωτικό περιοδικό με προτάσεις προς ταξιδιώτες ηλικίας 25 - 40, οι οποίοι ενδιαφέρονται για outdoor δραστηριότητες και τις εξερευνήσεις.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Το ταξίδι της εντάσσεται στο πλαίσιο της προωθητικής δράση "100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς", που διοργανώνει η Υπηρεσία Εξωτερικού ΕΟΤ Κάτω Χωρών. Η Ολλανδή δημοσιογράφος θα επισκεφθεί την Αίγινα προκειμένου να κάνει παρουσίαση της Ελλάδας ως θεματικού προορισμού με εναλλακτικά τουριστικά προϊόντα σε διευρυμένο και ποικιλόμορφο κοινό, ούτως ώστε να πολλαπλασιάσει τους θετικούς διαμορφωτές κοινής γνώμης (influencers) για την Ελλάδα με μια συνεχή δράση επικοινωνίας, όλη τη διάρκεια του έτους από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png