Αντικαθίστανται τμηματικά τα καθίσματα στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας.


Ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Κυριάκος Τρίμης κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση, ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το Δημοτικό Θέατρο, καθώς αποτελεί "στέγη" των θεατρικών ομάδων του νησιού. Η Αίγινα δεν διαθέτει άλλο παρόμοιο χώρο, που θα μπορούσε να λειτουργήσει εναλλακτικά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα, απαντώντας στον κύριο Κυριάκο Τρίμη, είπε ότι το Δημοτικό Θέατρο είναι πανέτοιμο και συμπλήρωσε ότι αυτή την περίοδο τοποθετούνται τα πρώτα 22 καινούργια καθίσματα που αγοράστηκαν με απόφαση της ΚΕΔΑ σε συνεδρίαση του περασμένου Νοεμβρίου. Στις 18 Ιανουαρίου η ΚΕΔΑ παράγγειλε ακόμη 22 καθίσματα. "Πιστεύω ότι μέχρι τέλος του χρόνου, ανάλογα με τα οικονομικά μας, θα παραγγείλουμε και τα υπόλοιπα καθίσματα ούτως ώστε το Δημοτικό Θέατρο να έχει καινούργια καθίσματα", είπε η κυρία Σαλπέα. Επίσης, σημείωσε ότι έχουν αντικατασταθεί όλα τα ηλεκτρικά και τα υδραυλικά.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι εργασίες δεν έχουν γίνει στο εξωτερικό τμήμα του κτηρίου, καθώς ετοιμάζεται σχετική μελέτη, προκειμένου να γίνουν οι ανάλογες αδειοδοτήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png