Προσφορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου στο Κέντρο Υγείας, από τον σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ "Αγάπη για ζωή".


Ένα καινούργιο αναπηρικό αμαξίδιο προσέφερε σήμερα το πρωί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ "Αγάπη για ζωή" στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαίρη Τζωρτζάτου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας που νησιού και παρέδωσε η ίδια το αναπηρικό αμαξίδιο. Μιλώντας στο Aegina Portal παρουσίασε τους στόχους και τις δράσεις του συλλόγου. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ "Αγάπη Για Ζωή", ιδρύθηκε το 2005 αν και η ενεργός του δράση ξεκίνησε το 2015.

Σκοπός του Αγάπη για Ζωή είναι η πρόληψη, η συμπαράσταση και η αρωγή σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, με σοβαρά κινητικά προβλήματα, που έχουν προκληθεί είτε από ατυχήματα, είτε από άλλους παράγοντες, καθώς επίσης και σε ενήλικες. Η "Αγάπη για Ζωή" από το 2015 έχει δωρίσει 130 αμαξίδια και ειδικούς μηχανισμούς. Αυτό που δόθηκε σήμερα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας ήταν το 130ο.

Ο σύλλογος αξιοποιώντας συνεργασίες με δήμους και φορείς, κάνει δωρεάν μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε παιδιά της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 20.000 μαθητές. Τέλος, η κυρία Τζωρτζάτου είπε ότι θα ήταν χαρά του συλλόγου να συμμετάσχει σε μία εκπαιδευτική ημερίδα για την οδική ασφάλεια στον δήμο Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png