Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου. Δεν εκτελούνται δρομολόγια. Τα 8 μποφόρ έφτασαν οι άνεμοι. [upd]


Σε ισχύ βρίσκεται απαγορευτικό απόπλου για τα δρομολόγια της Αίγινας, όλων των πλοίων, σύμφωνα με ενημέρωση πριν από λίγο από το Λιμεναρχείο Αίγινας. Επίσης, σύμφωνα με τις μετρήσεις του μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας η ένταση των ανέμων σήμερα τα ξημερώματα έφτασε τα 69.2 km/hr (η μέγιστη) δηλαδή 8 μποφόρ. Παρακαλούμε, σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε με το Λιμεναρχείο Αίγινας ή τα τοπικά πρακτορεία για την κατάσταση των δρομολογίων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Το πρωί η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Σας ενημερώνουμε πως λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, το δρομολόγιο 09.00 από Πειραιά προς Αίγινα -Αγκίστρι, από Αγκίστρι 11.00, από Αίγινα 11.30 προς Πειραιά και από Πειραιά 10.30 προς Αίγινα-Μέθανα -Πόρο, με επιστροφή από Πόρο 13.30, Μέθανα 14.00, Αίγινα 15.00 προς Πειραιά δεν είναι δυνατόν να εκτελεστούν. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τις υπόλοιπες αναχωρήσεις".

[upd] Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, το δρομολόγιο από Πειραιά 10.30 προς Αίγινα - Μέθανα - Πόρο με επιστροφή από Πόρο 13.30,από Μέθανα 14.00 από Αίγινα 15.00 καθώς επίσης το δρομολόγιο από Πειραιά προς Αίγινα 11.45 με επιστροφή από Αίγινα προς Πειραιά 13.30 δεν είναι δυνατόν να εκτελεστούν. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τις υπόλοιπες αναχωρήσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png