Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των οχηματαγωγών πλοίων. Εκτελέστηκε δρομολόγιο υδροφόρας στο λιμάνι του Λεοντίου.


Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των οχηματαγωγών πλοίων σήμερα το πρωί από και προς το λιμάνι της Αίγινας, μετά την μείωση της έντασης των βορείων ανέμων σήμερα το πρωί στον Αργοσαρωνικό. Η εμπορευματική το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας ήταν αυξημένη, καθώς το χθεσινό απαγορευτικό εμπόδισε την μετακίνηση των οχημάτων που προμηθεύουν την αγορά του νησιού με αγαθά. Παράλληλα, όσοι επιβάτες έπρεπε να ταξιδέψουν από και προς το λιμάνι της Αίγινας προσπάθησαν να το κάνουν σήμερα, λόγω των ανακοινώσεων για την επικείμενη επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο.

Ταυτόχρονα, η μείωση της έντασης των ανέμων από τις πρώτες πρωινές ώρες, βοήθησε και την μεταφορά νερού προς την Αίγινα. Έτσι, το πλοίο Georgios L. κινήθηκε νωρίς το πρωί προς το λιμάνι του Λεοντίου, τροφοδοτώντας με νερό το νησί.

Παράλληλα, Η βροχόπτωση που ξεκίνησε από τις πρώτες πρωινές ώρες είναι ήπια και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα. Στο videο μπορείτε να δείτε την κατάσταση της εκβολής του ρέματος της Σκοτεινής σήμερα το πρωί.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png