"Ευρωπαϊκή νύχτα χωρίς ατυχήματα" από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς". Στις 20 Οκτωβρίου στην Αίγινα.


Για μία ακόμη χρονιά έρχεται στην Αίγινα, μία δράση - θεσμός για την οδηγική ασφάλεια, η "Ευρωπαϊκή νύχτα χωρίς ατυχήματα" από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς", υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας. Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα το πρωί ο κύριος Φίλιππος Αντωνίου, που συντονίζει τα τελευταία χρόνια την εθελοντική αυτή πρωτοβουλία. Στόχος του προγράμματος η ενημέρωση των νέων, αλλά και των οδηγών όλων των ηλικιών για τις επιπτώσεις της κατανάλωσης αλκοόλ και την παρακίνηση για καθιέρωση του "Οδηγού της παρέας", που δεν θα πιει ώστε να οδηγήσει με ασφάλεια τους φίλους του πίσω μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση, άλλωστε "το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Φίλιππο Αντωνίου.




Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου και γι' αυτό το λόγο ο κύριος Φίλιππος Αντωνίου μιλώντας στο Aegina Portal κάλεσε όσους το επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά σε αυτή τη δράση, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6950483002 και με τη συμμετοχή τους να μεταφέρουν το μήνυμα ενός προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, για τις επιπτώσεις της κατανάλωσης αλκοόλ κατά την οδήγηση. Το μήνυμα της βραδιάς είναι: "Όλοι διασκεδάζουν, ένας δεν πίνει… ο οδηγός της παρέας".

Λεπτομέρειες για την διοργάνωση της βραδιάς θα ανακοινωθούν σύντομα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png