"Το σιάτσου ως συμπληρωματική μέθοδος υγείας". Παρουσίαση της Αντιγόνης Τσεγγελή στο Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.


Την ευκαιρία να γνωρίσουν "Το σιάτσου ως συμπληρωματική μέθοδο υγείας", είχαν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Στη σημερινή του εκδήλωση ο σύλλογος φιλοξένησε την πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου κυρία Αντιγόνη Τσεγγελή, που παρουσίασε τις δυνατότητες που προσφέρει το σιάτσου στην βελτίωση της ποιότητας ζωής.

H Αντιγόνη Τσεγγελή είναι πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής, διπλωματούχος στο Ζεν Σιάτσου (ολιστικό θεραπευτικό μασάζ) με εξειδίκευση στις Ολιστικές Μεθόδους Ευεξίας . Ασκεί, καλλιεργεί και διδάσκει Τσι Γκόνγκ και διαλογισμό για την βελτίωση της υγείας . Συγκεντρώνει τις γνώσεις της Ανατολικής Ιατρικής και της Δυτικής επιστήμης στην 20ετή επαγγελματική εμπειρία της, στην άσκηση των δεξιοτήτων της και στην διδασκαλία των Μεθόδων Ευεξίας και Αισθητικής. Έχει εργασθεί σε ΣΠΑ Ξενοδοχείων και Ινστιτούτα Αισθητικής σε καίριες θέσεις διοίκησης και οργάνωσης.

‘Εχει εκπαιδευτεί στην βιοενεργειακή εξισορρόπηση των chakras, στην Fasciatherapy, Κρυσταλλοθεραπεία, Ηχοθεραπεία , Ολιστικό βιοενεργειακό μασάζ αρωματοθεραπείας, Rejuvance (face lifting), Focusing ως δεξιοτητα ζωής. Διοργανώνει σεμινάρια και μικρές ομάδες ενσυνείδητης πρακτικής με ήπια θεραπευτική κίνηση Qi Gong και καλλιέργειας των αυτοθεραπευτικών μηχανισμών της ανθρώπινης ύπαρξης. Συνεχίζει την επαγγελματική της επιμόρφωση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διατελεί Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου και συμμετέχει σε δράσεις εθελοντισμού για την ανακούφιση του χρόνιου πόνου.

Δραστηριοποιείται στην Αίγινα και στην Αθήνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png