1st Art Food Event. Από το εστιατόριο "Κάππος Έτσι" και τον chef Δημήτρη Κάππο.


Το Παρασκευο/Σαββατοκύριακο 12,13 και 14 Οκτωβρίου το εστιατόριο Κάππος Έτσι και ο chef Δημήτρης Κάππος δημιούργησαν ένα ακόμη μεγάλο και επιτυχημένο event: Το 1st Art Food Even. Μία σειρά γαστριμαργικών εκδηλώσεων από εκείνες που το αγαπημένο εστιατόριο "Κάππος Έτσι", έχει συνηθίσει το κοινό του όλα αυτά τα χρόνια. 1st Art Food Event χάρισε όχι μόνο υπέροχες γαστριμαργικές απολαύσεις, αλλά και εικόνες καθώς το σύνολο του 1st Art Food Even ήταν κατάλληλα επενδεδυμένο με μουσικούς και καλλιτέχνες που δημιούργησαν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Ήταν ο καλύτερος τρόπος ώστε ο chef Δημήτρης Κάππος οι φίλοι του "Κάππος Έτσι" να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια λειτουργίας του εστιατορίου. Την Παρασκευή οι δύο αυλές του εστιατορίου μεταμορφώθηκαν σε δρόμο προσκαλώντας τον κόσμο να απολαύσει γεύσεις …Real Street Food σε έθνικ ρυθμούς. Το Σαββάτο ήταν αφιερωμένο στα δέκα χρόνια του εστιατορίου με ένα ιδιαίτερο μενού 5 πιάτων πλαισιωμένο με καλλιτεχνικά δρώμενα. Το 1st Art Food Event ολοκληρώθηκε την Κυριακή με ένα πλούσιο brunch, συνοδευόμενο με μοναδικής προέλευσης καφέ φίλτρου από το "Γυάλινο Café Brew Bar" και ολοκληρώθηκε με ένα live BBQ.

Φωτογραφίες Mega Photos


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png