"Οι ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα". Εκδήλωση ιατρικού ενδιαφέροντος από τον Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.


Μία εκδήλωση ιατρικού περιεχομένου, η οποία παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον και κέρδισε την προσοχή όσων την παρακολούθησαν, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Λεουσείου Ιδρύματος. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Αίγινας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία, την Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος και τη συμμετοχή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ασθενών, Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Ρευματικά Νοσήματα "ΡευΜΑζην".

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κυρία Ολυμπία Μπήτρου. Το κοινό, τα μέλη των συνδιοργανωτών φορέων και τους ομιλητές καλωσόρισε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή.

Η εκδήλωση είχε τίτλο "Οι ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα" και την πρώτη εισήγηση έκανε ο ρευματολόγος κύριος Σταύρος Μητακίδης. Η ομιλία του κυρίου Μητακίδη ολοκληρώθηκε με ένα σύντομο αφιέρωμα στην οστεοπόρωση, καθώς σήμερα 20 Οκτωβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα οστεοπόρωσης. Ακολούθησε η ομιλία της κυρίας Φωτεινής Ασημακοπούλου, η οποία είναι αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ασθενών, Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Παιδιών με Ρευματικά Νοσήματα "ΡευΜΑζην". Η προσεγμένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις, συζήτηση και μπουφέ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png