Συνεχίζονται οι εργασίες στο εσωτερικού το Δημοτικού Θεάτρου, ξεκίνησε η μελέτη για τον εξωτερικό χώρο.


Συνεχίζονται οι εργασίες στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας, με τα καθίσματα να αντικαθίστανται σταδιακά με καινούργια, ενώ υπάρχει η απόφαση να συντηρηθούν και κάποια από αυτά. Εργασίες έχουν γίνει επίσης στα ηλεκτρικά και υδραυλικά του κτηρίου, όπως επίσης και αλλαγή των παραθυρόφυλλων που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Απόσπασμα εκπομπής 2018-11-01 από το Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με την κυρία Καίτη Σαλπέα.



Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ραδιόφωνο, στις αρχές του έτους θα αντικατασταθούν και τα υπόλοιπα καθίσματα. Αυτές τις ημέρες θα επισκευαστούν και τα φώτα της αυλαίας, καθώς το θεατρικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" πραγματοποιεί τις πρόβες του για το θεατρικό έργο που θα ανεβάσει. Η κυρία Σαλπέα είπε ότι από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου ξεκίνησε η μελέτη για την συντήρηση του εξωτερικού μέρους του κτιρίου, το οποίο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png