Αναφορά στην επικινδυνότητα της κυκλοφορίας, κατά την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών από τα σχολεία.


Στις επικίνδυνες συνθήκες που διαμορφώνονται για τους μαθητές, αναφέρθηκαν σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριος Νεκτάριος Λεούσης και Καίτη Σαλπέα. Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Νεκτάριος Λεούσης είπε ότι οι δρόμοι γύρω από τα σχολεία της Αίγινας αποτελούν ένα θέμα, μέρος της γενικότερης κυκλοφοριακής κατάστασης που επικρατεί στο νησί. "Είναι χαοτική" είπε και συνέχισε: "Τις ώρες έλευσης και αποχώρησης των μαθητών υπάρχει πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα και οι γονείς μάς παραπονούνται. Πρέπει με τους συλλόγους να βρεθεί μία φόρμα, ώστε τουλάχιστον τα παιδιά εκείνη την ώρα που πηγαίνουν και που φεύγουν από τα σχολεία να είναι ασφαλή".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Από την πλευρά της η κυρία Καίτη Σαλπέα, ως πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, είπε ότι: "Ήδη έχουμε προσπαθήσει να ενημερώνουμε κάποιους από τους τροχονόμους οι οποίοι είναι εκεί", κάνοντας αναφορά σε προβλήματα που παρουσιάζονται, όσο αφορά την αποδοτική παρουσία των σχολικών τροχονόμων προκειμένου να ρυθμίζουν την κυκλοφορία. "Έχω ξεκινήσει να επισκέπτομαι ένα - ένα τα σχολεία για να μπορέσω με τους συλλόγους γονέων να ρυθμιστεί το θέμα", είπε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png