Βλάβη του κεντρικού αγωγού υδροδότησης στην πλατεία καταστήματος της παραλίας. [upd]


Μία παρόμοια βλάβη στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης της Αίγινας, είχε παρουσιαστεί και φέτος το καλοκαίρι. Τότε στην κορύφωση της τουριστικής σεζόν το κατάστημα "Αιάκειον" είχε αναγκαστεί να κλείσει για ώρες, αλλά και η παραλία να μείνει χωρίς νερό, καθώς είχε σπάσει ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης ο οποίος περνά κάτω από τον πεζοδρόμιο, πάνω στο οποίο βρίσκονται οι πλατείες των καταστημάτων της παραλίας. Κάτι αντίστοιχο ανάλογο έγινε και σήμερα το πρωί, ακριβώς μερικά μέτρα δίπλα στην παλιά βλάβη.

Στο ρεπορτάζ του Aegina Portal τον Ιούλιο γράφουμε ότι: "Δυστυχώς η βλάβη που εκδηλώθηκε σήμερα, δείχνει ότι δεν αποκλείεται στο μέλλον ανάλογες βλάβες να παρουσιαστούν και σε άλλα καταστήματα της παραλίας", μία εκτίμηση που επιβεβαιώθηκε και θα συνεχίσει να επαναλαμβάνεται και στο μέλλον, όπως δείχνουν τα πράγματα, καθώς ο κεντρικός αγωγός που διασχίζει την παραλία και συνολικά το κέντρο της Αίγινας αποτελείται από πεπαλαιωμένο, επικίνδυνο, αμιαντοσωλήνα. Στο σημείο της βλάβης σήμερα Κυριακή, πήγε από νωρίς το πρωί το συνεργείο της Υπηρεσία Ύδρευσης σπάζοντας το πεζοδρόμιο για να αποκαταστήσει την βλάβη.

[upd] 11:26:38 Με πολύ χαμηλή πίεση έχουν μείνει περιοχές του κέντρου της Αίγινας λόγω της βλάβης. [επανήλθε]


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png