Στα πέντε ευρώ το χρόνο η κάρτα αθλούμενου του ΔΑΟΑ για την είσοδο στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2019.


Τελικά πέντε και όχι είκοσι ευρώ θα κοστίζει η ετήσια συνδρομή για την κάρτα αθλούμενου του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού, που θα επιτρέπει την είσοδο στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Αυτή την ανακοίνωση έκανε προς το Σώμα, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός. Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Μαρμαρινός ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους, ότι αυτή η μείωση στη συνδρομή κατέστη δυνατή, καθώς ο κύριος Άγγελος Κρητικός δέχθηκε να γίνει χορηγός του μηχανήματος και των καμερών που θα χρησιμοποιηθούν στο σύστημα, με αποτέλεσμα το κόστος που είχε προϋπολογιστεί να πέσει κατά δεκαπέντε ευρώ ανά κάρτα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ ενημέρωσε το Σώμα ότι η έναρξη λειτουργίας της χρήσης της κάρτας θα γίνει από την 1 Ιανουαρίου 2019 και θα ανανεώνεται για τον χρήστη κάθε χρόνο. Ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να καταθέτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δηλαδή φωτοτυπία της ταυτότητά τους και πιστοποιητικό από καρδιολόγο, μαζί με το πεντάευρο στον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό (προφανώς θα υπάρξει ανακοίνωση για την έναρξης της περιόδου υποβολής των δικαολογητικών). Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης και τον ερωτήσεων που τέθηκαν, ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ επανέλαβε ότι στόχος της κάρτας είναι η προστασία του γηπέδου, η πιστοποίηση ότι ο αθλούμενος έχει κάνει την προβλεπόμενη ιατρική εξέταση και έχει κριθεί ικανός να αθληθεί, επίσης η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του γηπέδου (υπήρχε η αναφορά ότι ο κάτοχος της κάρτας θα μπορεί να πηγαίνει για προπόνηση ακόμη και από τις 7 το πρωί) και συνολικά η εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας του γηπέδου που ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο δύο περίπου χρόνια πριν.

Σε σχετικές ερωτήσεις ο κύριος Μαρμαρινός απάντησε ότι αν ο ΔΑΟΑ είχε τη δυνατότητα να κάνει μία ακόμη πρόσληψη, αυτός δεν θα ήταν φύλακας αλλά γιατρός. Ένας γιατρός που θα βρίσκεται εκεί τις ώρες που προπονούνται εκατοντάδες άτομα για να προσφέρει την βοήθεια του αν και όποτε χρειαστεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ διατυπώνει αυτή την πρόταση. Το έχει κάνει  σχεδόν από την αρχή της θητείας του, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια των αθλουμένων.

Από την χθεσινή συζήτηση έγιναν γνωστά ή επιβεβαιώθηκαν και άλλα θέματα σχετικά με την θέσπιση και την λειτουργία της κάρτας. Ένα από αυτά είναι ότι τα παιδιά μέχρι ηλικίας 15 ετών δεν θα πληρώνουν για την είσοδό τους στο γήπεδο. Ωστόσο θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους. Στην πρόταση για δωρεάν κάρτα για τους ανέργους, που υπέβαλε ο κύριος Αντώνης Ντελής προς το Σώμα, αυτή έγινε δεκτή και αποφασίστηκε τη δαπάνη να την καλύψει ο ΔΑΟΑ.

Την εισήγηση του κυρίου Σταμάτη Μαρμαρινού και τη συζήτηση του θέματος μπορείτε να τα δείτε στο δεύτερο video της χθεσινής συνεδρίασης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png