Η παρουσίαση της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού στους δημοτικούς συμβούλους, από τον κ. Δημήτρη Κωνσταντινίδη.


Ο κύριος Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι ο ιδιοκτήτης της Τεχνικής Εταιρίας Χριστόφορος Δ. Κωνσταντινίδης Α.Ε. Είναι η εταιρία κατασκευάζει τον υποθαλάσσιο αγωγό της Αίγινας. Ο κύριος Δημήτρης Κωνσταντινίδης είχε μιλήσει το Απρίλιο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal εξηγώντας τότε, βήμα προς βήμα τα στάδια και τον τρόπο υλοποίησης του έργου. Σήμερα το απόγευμα, στο πλαίσιο της επίσκεψης της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου στην Αίγινα, παρουσίασε στους δημοτικούς συμβούλους τον τρόπο της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού. Νωρίτερα είχαν υποβληθεί σχετικές ερωτήσεις από τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Νεκτάριο Λεούση και τον αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό. Ο κύριος Νεκτάριος Λεούσης είχε ζητήσει επανειλημμένα μία τέτοια συνάντηση, προκειμένου να υπάρξει μία ειδική ενημέρωση από τον κατασκευαστή του έργου.

Δυστυχώς, λόγω του πιεσμένου προγράμματος, αν και η παρουσίαση ήταν απόλυτα κατατοπιστική και ενημερωτική, δεν κατέστη δυνατόν να υπάρξει μία εκτενέστερη συζήτηση. Πάντως, ο κύριος Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσε την πρόθεσή να απαντήσει στο μέλλον σε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία προκύψει από τους αιρετούς. Η παρουσίαση περιελάμβανε όλα τα στάδια της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού, παρουσίαση της λειτουργίας του εργοταξίου και των τμημάτων που το απαρτίζουν και άλλων χρήσιμων πληροφοριών. Την παρουσίαση παρακολούθησε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png