Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους επαγγελματίες της εστίασης και της φιλοξενίας.


"Υγειονομικές απαιτήσεις- έλεγχοι καταστημάτων εστίασης και φιλοξενίας", ήταν ο τίτλος ενός ακόμη επιτυχημένου σεμιναρίου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Φιστίκι Φεστ και η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας, σε συνεργασία με το ΙΕΚ Αιγινας. Το τρίωρο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων "Σοφία Μηλιώτη" του Γενικού Λυκείου Αίγινας, με εισηγητή τον κύριο Αντώνη Παπαδάκη, Επόπτη Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης και Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας (Υγιεινολόγο M.Sc., M. Sc., Ph.D.c).


Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του συλλόγου Φίλων Φιστίκι Φεστ κύριος Στράτος Πανταβός. Ο κύριος Πανταβός παρουσίασε τους στόχους που σεμιναρίου, που ήταν η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι επαγγελματίες του νησιού και η ενημέρωση σχετικά την νέα νομοθεσία που αφορά στα συστήματα αυτοελέγχου και τη διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κύριος Γιώργος Σκατσιώτης, κύριος Νίκος Δρίτσας Γενικός Γραμματέας, ο κύριος Δημήτρης Καραγιάννης Ταμίας της Ένωσης, μέλη του συλλόγου Φίλων Φιστίκι Φεστ και δεκάδες επαγγελματίες που εργάζονται στους χώρους της εστίασης και της φιλοξενίας.