Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το φρικτό έγκλημα των Αγίων Ασωμάτων. Έκκληση κάνει η αδελφή και ανιψιά των δύο θυμάτων.


Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από το φρικτό - διπλό έγκλημα των Αγίων Ασωμάτων, ένα έγκλημα που συγκλόνισε την Αίγινα και το πανελλήνιο, το πρωτοφανές για την αγριότητά του έγκλημα, που τρία χρόνια μετά παραμένει ανεξιχνίαστο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου συγκαταλέγεται ανάμεσα στα άγρια και φρικαλέα εγκλήματα που απασχολούν την ΕΛ.ΑΣ. Το πόρισμα του ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα που έκανε τότε την νεκροτομή είχε αποκαλύψει την πρωτοφανή αγριότητα με την οποία έγινε το έγκλημα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η αδελφή και ανιψιά των δύο θυμάτων εξακολουθεί μέχρι σήμερα να βιώνει μία τραγική πραγματικότητα. Χθες επισκέφθηκε το Aegina Portal θέλοντας να ζητήσει από όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι να μιλήσει στις αρχές: "Κάνω έκκληση, αν κάποιος γνωρίζει, είδε κάποιον ή κάποιους ύποπτους εκείνο το βράδυ να βοηθήσει και να μιλήσει στις αρμόδιες αρχές. Η βοήθεια είναι πολύτιμη. Με το να σωπαίνουμε το πρόβλημα παραμένει άλυτο, η δολοφονία μένει ανεξιχνίαστη και οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ασύλληπτοι ανάμεσά μας".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png