Cheap Photo Art, στο πύργο του Μαρκέλλου. Μια έκθεση φωτογραφίας, για καλό σκοπό!


Τα τελευταία χρόνια το Cheap Photo Art αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες δράσεις στην Αίγινα. Άλλωστε γίνεται για 8η χρονιά. Από την μία η καλλιτεχνική υπόσταση μιας έκθεσης φωτογραφίας με πολύ καλό περιεχόμενο και από την άλλη ο απώτερος σκοπός: η τέχνη να επικοινωνήσει σε ένα πιο καθημερινό τρόπο με το κοινό της και να αποδειχθεί πολύτιμη. Κι αυτό γιατί τα έσοδα του Cheap Photo Art θα διατεθούν για να στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής", που στηρίζει με την σειρά του 160 οικογένειες του νησιού που έχουν ανάγκη.

Τα εγκαίνια της έκθεση έγιναν χθες και θα διαρκέσει μέχρι και αύριο Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται είναι μια εξαιρετική επιλογή για δώρο, ενώ οι τιμές είναι πολύ χαμηλές, καθώς δεν ξεπερνούν τα 15-20 ευρώ. Ο υπεύθυνος από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας Άρης Παύλος, εξήγησε τους λόγους που γίνεται αυτή η έκθεση και κάλεσε τους κατοίκους και τους φίλους της Αίγινας να την επισκεφθούν ώστε από την μία να αποκτήσουν μερικές πολύ καλές εικόνες και από την άλλη να βοηθήσουν τον σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής".

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Σαλώμη Μελισσάρη, Βιβή Κορφιάτη,Ξανθή Γρυπαίου, Νίκος Μούρτζης,Ασπασία Λεούση, Ντίνα Χατζίνα,Άρτεμις Λαβούτα, Ρία Λοράνδου, Δημήτρης Δρίσας, Henri-Paul Coulon, Γιάννης Ψαλιδάκος, Γιώργος Τσίγκας, Laura Novel - Melanitis, Γιώργος Μουρατίδης, Καλλιόπη Χατζοπούλου, Αννίτα Λεούση, Ηράκλειος Κουκούλης, Δήμητρα Ταμπάκη, Δημήτρης Μοίρας, Κωνσταντίνος Βατικιώτης, Βασιλική Ταντάουϊ, Παναγιώτης Ρόδης, Παρασκευούλα Λιάκα, Ανθίπη Γελαδάκη, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, Γιώτα Στρωτού, Ελίνα Μπαρμπέρη, Βιβή Κουτσούκου και Άρης Παύλος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png