Η λιτανεία της εικόνας και των Τιμίων Λειψάνων του Αγίου Διονυσίου.


Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η λιτανεία της εικόνας και των τιμίων λειψάνων του πολιούχου της Αίγινας Αγίου Διονυσίου σε κεντρικούς δρόμους και στην παραλία του νησιού. Την λατρευτική πομπή συνόδεψε η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥ.Σ.Α. οι Ναυτοπρόσκοποι και η μπάντα τους, εκπαιδευτικοί και μαθητές των σχολείων του νησιού, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, καθώς πλήθος πιστών.

Τις λατρευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, Χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, στο μητροπολιτικό ναό της Αίγινας παρακολούθησε ο βουλευτής της περιφέρειάς μας κύριος Κώστας Κατσαφάδος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ κύριος Γιώργος Πατούλης, ο κύριος Σπύρος Σπυρίδων μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.Ε. η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. κυρία Ζωή Ρούσσου, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, μέλη της διοίκησης του Δήμου Αίγινας και της Δημοτικής Αρχής.

Δείτε φωτογραφίες από την λιτανεία εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png