Δύο εορταστικές συνταγές για το γιορτινό τραπέζι προτείνουν φέτος τα κρεοπωλεία "Τζώνης", με ελληνικά κρέατα και άλλα ντόπια προϊόντα. Τις δύο παρασκευές παρουσίασε στο Aegina Portal ο Τάσος Πιτσιλός, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Tassos": "Είναι Γιούμπασι με χοιρινό και άλλα και Κότσι χοιρινό σε μαρινάδα.
Δύο παρασκευές απλές, που βασίζονται ωστόσο στα εξαιρετικής ποιότητας κρέατα των κρεοπωλείων "Τζώνης". Ο Τάσος Πιτσιλός παρουσιάζει βήμα - βήμα τις δύο γευστικές προτάσεις, που θα απολαύσουν στο γιορτινό τραπέζι η οικογένεια και οι καλεσμένοι σας!