Niello_Showroom. "Το σπίρτο", το γούρι της νέας χρονιάς από την Στέλλα Λεούση.


Ένα δώρο με πολλούς συμβολισμούς, χειροποίητο και μοναδικό, είναι η πρόταση της σχεδιάστριας κοσμημάτων Στέλλας Λεούση για το γούρι της νέας χρονιάς. Η Στέλλα Λεούση δέχθηκε στο εργαστήριό της την κάμερα του Aegina Portal και παρουσίασε τον τρόπο που μια ιδέα μετουσιώνεται σε ένα μοναδικό δώρο.

Η ίδια λέει για το γούρι της νέας χρονιάς: "Το γούρι μου για την νέα χρονιά είναι "Το σπίρτο". Η πρώτη σκέψη, η έμπνευση είναι το φως. Το φως είναι τα πάντα, είναι ζωή. Χωρίς φως δεν βλέπουμε. Κατ' επέκταση μιλώντας για το εσωτερικό φως, η εσωτερική μας φλόγα, η οποία δεν πρέπει να σβήσει γιατί είναι εκείνη που μας σπρώχνει να κυνηγάμε τους στόχους μας, να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Έτσι προέκυψε "Το σπίρτο". Το σπίρτο είναι το αντικείμενο που δίνει φλόγα, που δίνει φως. Εύχομαι σε όλους ο νέος χρόνος να είναι φωτεινός και να φέρει στον καθένα ότι επιθυμεί".

Το σπίρτο είναι κατασκευασμένο από ασήμι επιχρυσωμένο και έχει εφαρμοστεί σμάλτο. Είναι περασμένο σε μεταξωτό κορδόνι, με αυξομειούμενο κλείσιμο από αιματίτη. Μπορείτε να το βρείτε στο Niello Showroom στη Σπύρου Ρόδη 23.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png