Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Αίγινας.


Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο της Αίγινας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη της διοίκησης του δήμου και της δημοτικής αρχής, οι εργαζόμενοι του δήμου,, εκπρόσωποι συλλόγων φορέων του νησιού. Μετά την ευλογία της βασιλόπιτας, ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Νικόλαος Γαρυφάλλου, μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Ακολούθησε ομιλία του δημάρχου Αίγινας κυρίου Δημήτρη Μούρτζη, που ευχαρίστησε έναν προς έναν προσωπικά τους αυτοδιοικητικούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση, αλλά και τους εκπροσώπους των φορέων του νησιού που παραβρέθηκαν σε αυτήν. Αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που διανύει η αυτοδιοίκηση της χώρας, τόνισε την προσπάθεια που καταβάλλεται από την διοίκηση του δήμου Αίγινας σε όλους τους τομείς, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο δήμος της Αίγινας, είναι τέταρτος σε χρηματοδοτήσεις ανάμεσα στους δήμους της Περιφέρειας, αναφέρθηκε στην αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 και χαρακτήρισε την θητεία της παρούσας διοίκησης, μία "επιτυχημένη θητεία σε δύσκολες εποχές". Αναφερόμενος στον υποθαλάσσιο αγωγό είπε ότι: "το νεράκι θα έρθει στην Αίγινα εντός του 2019".

Ολοκληρώνοντας με ευχές για την νέα χρονιά είπε:"Να ευχηθώ στους φίλους μου που σε λίγο, σε 3-4 μήνες θα κατέλθουν στις εκλογές, να κάνουν έναν υγιή αγώνα, έναν αγώνα που να αρμόζει με την ιστορία του νησιού μας, που να αρμόζει στους δικούς μας τους χαρακτήρες, που τον χρειάζεται ο δημότης, χρειάζεται ο συμπολίτης μας, διότι πραγματικά στους συμπολίτες μας χρωστάμε πάρα πολλά".

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png