70 χρόνια προσφοράς συμπληρώνει φέτος ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας". Εκδήλωση για το "Αριστείο Γεωργίου Σωκράτη Αλυφαντή".


Τα 70 χρόνια προσφορά στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού, συμπληρώνει φέτος ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας". Ο σύλλογος πραγματοποίησε σήμερα το βράδυ την εκδήλωση "Αριστείο Γεωργίου Σωκράτη Αλυφαντή" . Το αριστείο απονεμήθηκε στους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων Αίγινας που αποφοίτησαν την σχολική περίοδο 2017-2018. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του προέδρου του συλλόγου κυρίου Βασίλη Μουσουλέα, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις τους συλλόγου, ενώ αργότερα βραβεύθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο ο κύριος Σώζοντας Βελιώτης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ενώ εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας, η κυρία Άννα Χάνου, παρουσίασε το έργο και την εκπαιδευτική προσφορά του Γεωργίου Αλυφαντή, εξηγώντας το πόσο σημαντικό κεφάλαιο υπήρξε η παρουσία του στην Αίγινα και στην πορεία του Συλλόγου.

Ακολούθως βραβεύθηκαν οι μαθητές του 1ου Καποδιστριακού Γυμνασίου Αίγινας Ανδρεάδη Ελένη του Αθανασίου και Γαρυφάλλου Αγγελική του Νικολάου, η μαθήτρια του 2ου Γυμνασίου Αίγινας Μαρίνη Γεωργία - Θεοδοσία του Παναγιώτη και από το Γυμνάσιο Μεσαγρού η Μεραμβελιωτάκη Παναγιώτα του Γεωργίου. Τις βραβεύσεις έκαναν ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο πρώην δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης. Εκτός από την πλακέτα οι μαθητές έλαβαν ως δώρο από ένα βιβλίο και από ένα κόσμημα της Μίκας Βογιατζή, όπως και ο τυχερός της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κάλαντα και τραγούδια από την χορωδία του συλλόγου, υπό τη διεύθυνση της κυρίας Βάνας Χαλκίδη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png