Πρόβλημα καθίζησης στο οδόστρωμα στην περιοχή του Μεσαγρού. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλη Λεούση.


Από χθες το απόγευμα έχει υποστεί καθίζηση ένα μέρος στη άκρη του οδοστρώματος στην περιοχή του Μεσαγρού. Πιο συγκεκριμένα, εκατό περίπου μέτρα από το κοιμητήριο της περιοχής, η δεξιά πλευρά του δρόμου (με κατεύθυνση προς Μεσαγρό) έχει υποστεί καθίζηση, καθώς σε εκείνο το σημείο είχε κατασκευαστεί ένα σημείο απορροής των ομβρίων υδάτων. Το σημείο έχει ελεγχθεί από την Τεχνική Υπηρεσία και έχει τοποθετηθεί προειδοποιητική κορδέλα και πινακίδα, όμως οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η υποσκαφή φαίνεται να είναι μεγάλη.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριος Μανώλης Λεούσης, μιλώντας σήμερα το απόγευμα στο Aegina Portal επισήμανε ότι σε εκείνο το σημείο ο δρόμος είναι στενός και δεν μπορούν να περάσουν μαζί δύο αυτοκίνητα. Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθούν εργασίες από τους τεχνικούς της οδοποιίας του δήμου, ώστε να διορθωθεί ότι είναι δυνατόν. Επίσης, έχει ενημερωθεί η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας προκειμένου να ελέγξουν το πρόβλημα. Για το ζήτημα ο κύριος Μανώλης Λεούσης έχει στείλει σχετικό έγγραφο στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας από το 2017, επισημαίνοντας δύο ακόμη σημαία που υπάρχουν κατολισθήσεις στην περιοχή.

Ο δρόμος είχε κατασκευαστεί εκ νέου πριν από δέκα περίπου χρόνια, όμως κατά καιρούς παρουσιάζονται προβλήματα σε διάφορα σημεία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png