Επανήλθε το ζήτημα των προβλημάτων στο δημοτικό φωτισμό της Αίγινας με ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων.


Για μία ακόμη φορά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου επανήλθε το ζήτημα του δημοτικού φωτισμού, αυτή τη φορά από την κύριο Νεκτάριο Λεούση, ενώ στην προηγούμενη συνεδρίαση αντίστοιχη παρέμβαση και ερώτηση είχε κάνει ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης. Οι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν επισημάνει με τοποθετήσεις τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν περιοχές του νησιού από τους κατεστραμμένους λαμπτήρες, που δεν έχουν αντικατασταθεί με αποτέλεσμα για μεγάλα χρονιά διαστήματα αρκετοί δρόμοι του νησιού να μένουν χωρίς δημοτικό φωτισμό.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.



Ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης απάντησε ότι στις δύο προσκλήσεις ενδιαφέροντος που είχαν προηγηθεί δεν υπήρξε ενδιαφέρον από την τοπική αγορά, όπως άλλωστε είχε επισημάνει λίγες εβδομάδες πριν μιλώντας στο Aegina Portal. Τελικά, σύμφωνα με την ΑΔΑ που δημοσιεύθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2018, με απόφαση δημάρχου δόθηκε με απευθείας ανάθεση η εργασία της αντικατάστασης των λαμπτήρων του δημοτικού φωτισμού και της επισκευής των αντίστοιχων φωτιστικών σωμάτων σε επιχείρηση που εδρεύει στην Αθήνα. Το ποσό της προσφοράς ήταν 13.202 ευρώ με ΦΠΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png