Πρόταση να δοθεί το όνομα της Ευαγγελίας Γελαδάκη, στο δρόμο που βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας.


Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το θάνατο της αειμνήστου ιατρού Ευαγγελίας Γελαδάκη, η ζωή της οποίας ήταν αφιερωμένη στην ανιδιοτελή προσφορά προς τους συνανθρώπους της και ειδικά προς τα παιδιά. Ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νεκτάριος Λεούσης, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ζήτησε από το Σώμα να δοθεί στον δρόμο που βρίσκεται μπροστά από το Κέντρο Υγείας το όνομά της. "Η ιατρός των παιδιών μας προσέφερε στους ανθρώπους της Αίγινας ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο, ανθρωπιά, ίαση, προσφορά ανιδιοτέλεια, γνώσεις και άλλα πολλά μοίρασε απλόχερα αυτή η γιατρός, που έδωσε στην έννοια ιατρική τις πραγματικές της διαστάσεις. Αυτή λοιπόν την επιστήμονα και άνθρωπο ζητώ για άλλη μία φορά από το δημοτικό συμβούλιο να την τιμήσει", είπε ο κύριος Λεούσης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.



Ακολούθησε η τοποθέτηση του κυρίου Φίλιππου Τζίτζη που και ο ίδιος θέλησε να υποβάλλει την ίδια πρόταση, δηλαδή ο δρόμος μπροστά από το Κέντρο Υγείας, όπου διετέλεσε διευθύντρια, να πάρει το όνομά της, ζητώντας μάλιστα να έρθει ως θέμα προ ημερησίας, να ονομαστεί ο δρόμος του Κέντρου Υγείας με το όνομά της.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png