"Επιτέλους θα δοθεί μία λύση", λέει ο κ. Δημήτρης Μούρτζης για το πιλοτικό πρόγραμμα του ΕΚΑΒ στην Αίγινα.


Την Παρασκευή, πρώτη ημέρα εφαρμογής του πιλοτικού προγράμματος του ΕΚΑΒ στην Αίγινα, ο επικεφαλής του Τομέα Μοτοσυκλετών του ΕΚΑΒ Αθήνας κύριος Κυριάκος Σιδηρόπουλος, μαζί με τους ιατρούς κύριο Σωκράτη Δούκα και Γρηγόρη Γαλάνη, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη για να συζητήσουν την έναρξη του προγράμματος στην Αίγινα. Ο κύριος Μούρτζης είπε ότι θα πραγματοποιηθεί μια ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή φορέων και της Επιτροπής Υγείας του δήμου, στην οποία θα υπάρξει περεταίρω ενημέρωση των κατοίκων της Αίγινας.

"Επιτέλους, θα δοθεί ένα τέλος στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε ως νησί, παρόλο που είμαστε πολύ κοντά στο λεκανοπέδιο και για αυτό το λόγο είμαι ιδιαίτερα ευτυχής. Είναι ευχάριστο να υποδέχεσαι στο γραφείο σου ανθρώπους που υπηρετούν αυτό το κομμάτι, να σώζουν ζωές".

Ο κύριος Μούρτζης ευχαρίστησε τον ιατρό κύριο Σωκράτη Δούκα και τον επικεφαλής του Τομέα Μοτοσυκλετών του ΕΚΑΒ Αθήνας κύριο Κυριάκο Σιδηρόπουλο: "Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, συνηγορούμε σε αυτά που ακούσαμε και επαυξάνουμε", είπε.

Την συνάντηση παρακολούθησε η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα.