Ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριου Σαντορινιού στην Αίγινα για το Μεταφορικό Ισοδύναμο.


Ενημερωτική ομιλία και συζήτηση για το Μεταφορικό Ισοδύναμο πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λεουσείου Ιδρύματος. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριος Νεκτάριος Σαντορινιός. Ο κ. Σαντορινιός παρουσίασε αναλυτικά την λειτουργία του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδυνάμου και τόνισε, μέσα από παραδείγματα, την συνεισφορά του στην ανάπτυξη των νησιών, στην δημιουργία ίσων ευκαιριών για τους κατοίκους τους και στην βελτίωση των τοπικών οικονομιών.

Μετά την εισήγηση του κυρίου Σαντορινιού ακολούθησαν παρεμβάσεις και ερωτήσεις κατοίκων της Αίγινας και εκπροσώπων φορέων του νησιού. Ανάμεσά τους ο κύριος Γιώργος Σκαλτσιώτης πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ο κύριος Σταύρος Καλαμάκης, πρόεδρος τοπικού φορέα των ξενοδόχων, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο υποψήφιος δήμαρχος κύριος Παντελής Μεθενίτης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νεκτάριος Λεούσης. Στην συζήτηση συμμετείχαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Αντώνης Ντελής και Κώστας Γεννίτσαρης, καθώς και εκπρόσωποι επαγγελματικών και άλλων φορέων.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κύριος Θοδωρής Δρίτσας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρώην υπουργός Ναυτιλίας και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Την εκδήλωση οργάνωσε η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας και συντόνισε ο κύριος Παναγιώτης Πατσακιός.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png