Συγκροτήθηκε επιτροπή παρακολούθησης για την υλοποίηση του έργου μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων στο Λεούσειο.


Με απόφαση της Περιφερειάρχη Αττικής κυρίας Ρένας Δούρου, συγκροτήθηκε σήμερα κοινή επιτροπή παρακολούθησης για την ανακαίνιση και αναδιαρρύθμιση του κτιρίου της εκκλησιαστικής Λεουσείου Στέγης για την λειτουργία μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. Έργο της Επιτροπής είναι η παρακολούθηση υλοποίησης της από 10/08/2018 προγραμματικής σύμβασης του έργου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.



Να υπενθυμίσουμε ότι η προγραμματική σύμβαση του έργου μεταξύ της Περιφέρειας και της Μητροπόλεως είχε εγκριθεί τον Μάρτιο 2018. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 3.047.080,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής. Το έργο αφορά στην ανακαίνιση και αναδιαρρύθμιση μη χρησιμοποιούμενου κτιρίου σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και περιλαμβάνει τρία μονόκλινα, έντεκα δίκλινα, ένα μονόκλινο δωμάτιο μόνωσης, καθιστικούς χώρους, τραπεζαρίες, κουζίνα, χώρους προσωπικού και υγιεινής και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png