Αντικαθίστανται οι φωτιστικοί στύλοι στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας.


Ξεκίνησε την Πέμπτη και θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα η αλλαγή των φωτιστικών στύλων στο Κεντικό Λιμάνι της Αίγινας. Σύμφωνα με το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου το 2019 για την συντήρηση, αντικατάσταση και τοποθέτηση φωτιστικών στυλών στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας και την ευρύτερη περιοχή θα διατεθούν 25.000 ευρώ. Αναφορικά με την αντικατάσταση των φωτιστικών στυλών, αυτή αφορά το τμήμα του λιμένα από τον λευκό φανό μέχρι την έξοδο. Πρόκειται για αυτόνομη μελέτη η οποία είχε εγκριθεί την προηγούμενη χρονιά. Η μελέτη προβλέπει την τοποθέτηση 12 τέτοιων φωτιστικών, που παράγουν ειδικό φως φως θυέλλης, όπως προβλέπεται από την ίδια μελέτη.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας κύριος Γιώργος Σκαλτσιώτης, μιλώντας στο Aegina Portal εξήγησε ότι πρόκειται για αναγκαία αντικατάσταση, καθώς με αυτή θα αναβαθμιστεί ο φωτισμός του λιμένα για λόγους ασφάλειας των επιβατηγών - οχηματαγωγών πλοίων. Ήδη, υπάρχει θετική ανταπόκριση από τους κυβερνήτες των πλοίων της γραμμής, παρά το γεγονός ότι έχουν τοποθετηθεί μόνο δύο φωτιστικά. Ο κύριος Σκαλτσιώτης επισημαίνει ότι αυτή η αλλαγή αφορά το εμπορικό τμήμα του λιμανιού που πρέπει να είναι ασφαλές, το τμήμα των σημείων ρέμβης και περιπάτου προς την πλευρά του Αγίου Νικολάου θα παραμείνει ως έχει.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png