Ο τελάλης από το καρναβάλι του Μεσαγρού θα βγει στους δρόμους της Αίγινας!


Την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Μεσαγρό, θα πραγματοποιηθεί το Καρναβάλι, που φέτος συμπληρώνει 11 χρόνια ζωής! Φέτος, η Καρναβαλική Επιτροπή ενσωμάτωσε και μία διαφορετική δράση, που είναι ο τελάλης του καρναβαλιού. Έτσι, την Κυριακή 3 Μαρτίου θα βγει στους δρόμους της Αίγινας ο τελάλης του καρναβαλιού. Αύριο στις 12 το μεσημέρι από την κοινότητα του Μεσαγρού θα κατευθυνθεί προς την περιοχή της Σουβάλας, στην συνέχεια στην Αίγινα και ακολούθως στην Αγία Μαρίνα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Πρωτονοτάριο, μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής.Η Καρναβαλική Επιτροπή ξεκίνησε να προετοιμάζει το φετινό καρναβάλι από τον Ιανουάριο, ένα καρναβάλι που αναμένεται και φέτος να δημιουργήσει την γνώριμη εικόνα και το ξεφάντωμα στον Μεσαγρό.
Το καρναβάλι του Μεσαγρού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου και θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα στην γέφυρα του Μεσαγρού.

Την συνδιοργάνωση έχουν αναλάβει ο Δήμος Αίγινας, η Δημοτική Κοινότητα Μεσαγρού, η ΚΕΔΑ, η Καρναβαλική Επιτροπή και ο Σύλλογος Οινόη - Αίγινα.