Ο τελάλης από το καρναβάλι του Μεσαγρού θα βγει στους δρόμους της Αίγινας!


Την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Μεσαγρό, θα πραγματοποιηθεί το Καρναβάλι, που φέτος συμπληρώνει 11 χρόνια ζωής! Φέτος, η Καρναβαλική Επιτροπή ενσωμάτωσε και μία διαφορετική δράση, που είναι ο τελάλης του καρναβαλιού. Έτσι, την Κυριακή 3 Μαρτίου θα βγει στους δρόμους της Αίγινας ο τελάλης του καρναβαλιού. Αύριο στις 12 το μεσημέρι από την κοινότητα του Μεσαγρού θα κατευθυνθεί προς την περιοχή της Σουβάλας, στην συνέχεια στην Αίγινα και ακολούθως στην Αγία Μαρίνα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Πρωτονοτάριο, μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής.



Η Καρναβαλική Επιτροπή ξεκίνησε να προετοιμάζει το φετινό καρναβάλι από τον Ιανουάριο, ένα καρναβάλι που αναμένεται και φέτος να δημιουργήσει την γνώριμη εικόνα και το ξεφάντωμα στον Μεσαγρό.
Το καρναβάλι του Μεσαγρού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου και θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα στην γέφυρα του Μεσαγρού.

Την συνδιοργάνωση έχουν αναλάβει ο Δήμος Αίγινας, η Δημοτική Κοινότητα Μεσαγρού, η ΚΕΔΑ, η Καρναβαλική Επιτροπή και ο Σύλλογος Οινόη - Αίγινα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png