Κλειστά την Πέμπτη 28 Μαρτίου, με απόφαση δημάρχου, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Αίγινας λόγω πένθους. [upd]


Με απόφαση του δημάρχου Αίγινας κυρίου Δημήτρη Μούρτζη που δημοσιεύθηκε σήμερα, ως ένδειξη πένθους έπειτα από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 24 Μαρτίου στον Μαραθώνα, δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 28 Μαρτίου τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση δημάρχου που δημοσιεύθηκε αναφέρει τα ακόλουθα:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.



Ο Δήμαρχος Αίγινας Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 και 94 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/07-06-2010) τ.’Α "Νέα Αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης. 2. Το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη την 24/03/2019 στην περιοχή Μαραθώνας Αίγινας. Αποφασίζουμε την Πέμπτη 28/03/2019 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αίγινας ως ένδειξη πένθους έπειτα από το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη στο νησί μας.

[upd] Επίσης, με απόφαση δημάρχου κλειστά θα μείνουν την ίδια ημέρα τα σχολεία στην Πέρδικα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png