Ημερίδα για τον Τουρισμό, το Περιβάλλον και την Τοπική Ανάπτυξη.


Η Δημοτική "Παράταξη Αίγινα Πρώτο Νησί" διοργανώνει ημερίδα με θέμα τον Τουρισμό, το Περιβάλλον και την Τοπική Ανάπτυξη. Η ημερίδα θα γίνει την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο "Κλώνος - Άννα". Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο Δημοσιογράφος - Συγγραφέας κύριος Θεόδωρος Καρζής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ακόλουθες εισηγήσεις:

"Οικολογική διαχείριση νησιών" με εισηγητή τον Νικήτα Νικητάκο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

"Οικολογική συνύπαρξη επιχειρήσεων και τουριστικού περιβάλλοντος". Εισηγητής ο κύριος Γιώργος Μπενέτος, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Μέλος του Δ.Σ. Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων Ευρωπαϊκής Ένωσης.

"Προτάσεις κοινωνικών καινοτομιών για μια κοινωνία πολιτών, ικανή για συμμετοχή στον διάλογο, για τον τουρισμό και το περιβάλλον". Εισηγητής ο κύριος Γιώργος Βερνίκος, αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού και πρόεδρος του Ελληνικού Γραφείου της Greenpeace.

"Τοπική ανάπτυξη. Για μια σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση". Εισηγητής ο κύριος Σάκης Σακκιώτης, δημοτικός σύμβουλος Αίγινας, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Αίγινα Πρώτο Νησί".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png