Χωρίς τέλος τα προβλήματα στο "μικρό βιολογικό" της παραλίας.


Χωρίς τέλος φαίνεται ότι είναι τα προβλήματα στο "μικρό βιολογικό" που έχει εγκατασταθεί δίπλα στην ιχθυαγορά. Δεν πέρασαν περισσότερες από δέκα μέρες από την τελευταία φορά που έγινε εκροή λυμάτων από το σύστημα, με αποτέλεσμα μία άκρως αρνητική εικόνα σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αίγινας, την αγανάκτηση από τους επαγγελματίες της περιοχής, αλλά και την έντονη αμφισβήτηση για την αξιοπιστία του συστήματος. Σήμερα το πρωί, οι καταστηματάρχες και όσοι βρίσκονταν στην ιχθυαγορά έζησαν και πάλι τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές και μια εικόνα που δεν περιγράφεται με χαρακτηρισμούς, καθώς αποτελεί παρόμοιο λάθος σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Λύματα από τον μικρό βιολογικό εμφανίστηκαν και πάλι μπροστά από την είσοδο της ψαραγοράς και το πεζοδρόμιο με τα τραπεζοκαθίσματα των δύο παραδοσιακών καφενείων που υπάρχουν εκεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημη γνωστοποίηση για το πρόβλημα που προκαλεί την εκροή των λυμάτων, αφού από το Δήμο της Αίγινας που διαχειρίζεται το έργο δεν εκδόθηκε ποτέ Δελτίο Τύπου, ούτε την πρώτη φορά, ούτε τώρα μερικές ώρες μετά το συμβάν. Η οργή και η απόγνωση έχει κλιμακωθεί από τους καταστηματάρχες της παραλίας, οι οποίοι επισημαίνουν ότι το σημερινό θέαμα έρχεται απλά να συμπληρώσει τα καθημερινά προβλήματα που βιώνουν με την κακοσμία της περιοχής, τα συχνά προβλήματα στη λειτουργία του συστήματος και την έλλειψη εγγυήσεων για τη λειτουργία του στο μέλλον. Οι φόβοι για θέματα υγιεινής, αλλά και οι αντιδράσεις για την αισθητική του συστήματος μετά και την τοποθέτηση μιας "καμινάδας" σε αυτό, συμπληρώνουν τα προβλήματα που συνθέτουν τη λειτουργία του "μικρού βιολογικού".  
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png