Χωρίς νερό έχει μείνει η Αίγινα. [upd] Εκτελείται το δρομολόγιο της υδροφόρας προς το λιμάνι του Λεοντίου.



Χωρίς νερό έχει μείνει σχεδόν όλη η Αίγινα σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, όπως επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Αντώνης Μούρτζης μιλώντας στο Aegina Portal. Το πρόβλημα, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, έχει προκύψει επειδή έχει παρουσιαστεί βλάβη στο πλοίο που μεταφέρει νερό στις εγκαταστάσεις του Λεοντίου, ενώ το μικρότερο πλοίο που ελλιμενίζεται στην περιοχή της προβλήτας του "ΚΕ" χθες δεν έκανε δρομολόγιο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.



Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Aegina Portal ο κύριος Αντώνης Μούρτζης, το πλοίο που μεταφέρει νερό στην Αίγινα ξεκίνησε για δρομολόγιο σήμερα το πρωί, ενώ για το δεύτερο που εκτελεί δρομολόγια στις εγκαταστάσεις του Λεοντίου και σαφώς μεταφέρει μεγαλύτερες ποσότητες, θα υπάρξει ενημέρωση αργότερα από τον αντιδήμαρχο κύριο Αντώνη Μούρτζη.

Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, λόγω των αυξημένων αναγκών, που έχει αυτή τη στιγμή το νησί λόγω της μεγάλης επισκεψημότητας εξαιτίας των ημερών του Πάσχα. Να σημειώσουμε ότι για να καλυφθεί, έστω ένα μικρό ποσοστό των αναγκών, αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται νερό των γεωτρήσεων.

[upd] 09:30:34 Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο κύριο Αντώνη Μούρτζη, η υδροφόρα εκτελεί δρομολόγιο αυτή τη στιγμή και αναμένεται στο λιμάνι του Λεοντίου σε μία περίπου ώρα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png